Expertise

De aanschaf van een vloer is geen dagelijkse bezigheid. Omdat een beslissing voor jaren moet worden genomen en er bovendien veel geld mee is gemoeid wordt zorgvuldig een keuze gemaakt.

Vervolgens kan de vloer worden geplaatst. Meestal gaat dit goed maar helaas gaat dit nog steeds (te) vaak mis. Verkeerde kleur, slordig legwerk of inferieur materiaal......de gevolgen zijn vaak niet te overzien.

Even zo vaak komt het voor dat de problemen zich pas na verloop van tijd openbaren. Bollend laminaat, gescheurde tegels en bladderende vloerdelen zijn daarvan slechts een aantal voorbeelden.

Overleg tussen klant en leverancier leidt vaak tot een goede oplossing. Maar wat als u er onderling niet uitkomt? Wat als partijen lijnrecht tegenover elkaar staan? Juist in die situaties waarin een goede basis voor overleg ontbreekt kunt u een beroep doen op Vloertechnisch Adviesbureau A. van der Bruggen.
 
Ons bureau beschikt over de kennis en ervaring om duidelijkheid te brengen in complexe situaties. Tijdens een onderzoek komen alle aspecten van het werk aan bod, worden oorzaken van problemen aangewezen en oplossingen aangedragen. En alle relevante gegevens en bevindingen worden vastgelegd in een overzichtelijk rapport.
 
Zo helpt de expertise van Vloertechnisch Adviesbureau A. van der Bruggen u weer op de juiste weg.

Tags: verkeerde kleur, slordig legwerk, inferieur materiaal, bollend laminaat, gescheurde tegels, bladderende vloerdelen